LOGO

  Samsonite Logo

  VACATURES

  Samsonite Intro

  Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendzettende reisoplossingen.
  Het merk staat bekend om zijn baanbrekende research, zijn ontwikkeling en zijn streven naar innovatie. Samsonite heeft zijn vooraanstaande positie bevestigd met talloze primeurs, waaronder het gebruik van het revolutionaire Curv-materiaal. Samsonite is er voor iedereen, met een bijzonder uitgebreid gamma reis-, business-, kinder-, vrijetijds- en persoonlijke accessoireproducten. Het merk kijkt altijd vooruit en helpt reizigers over de hele wereld zo verder te reizen met steeds lichtere en sterkere producten.

  Om succesvol te blijven in deze snel evoluerende wereld rekenen we op gedreven, creatieve, succesvolle en enthousiaste medewerkers.
  Heeft u interesse in een job bij Samsonite? Bekijk dan vlug onze openstaande vacatures of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

  WN Buttons

  JOBSTUDENTEN

  Ben je op zoek naar een vakantiejob? Ben je minstens 18 jaar en ken je iemand die bij Samsonite werkt?
  Vraag deze persoon dan snel naar onze registratiecode voor jobstudenten! Op die manier kan je je via de onderstaande link registreren en maak je misschien kans om als student in ons bedrijf aan de slag te gaan.

  MOST RECENT JOBS

  •  
   OPERATOR - SETUP MANProductieafdeling Plastics
  •  
   TECHNIEKER ONDERHOUD MAGAZIJN2-ploegen of vaste nacht